Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Open your eyes

 

As much better as we can se


As much better will our world be




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-19 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP