Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självinsikt

Jag vet inte om jag någonsin kommer att ge upp min väg i livet,

för det är inget fel på den,

det är jag som ställt till det med problem,

i ett tillstånd som inte var korrekt då jag gjorde många misstag,

jag har självinsikt, jag vet att jag gjort många fel på vägen,

men jag känner ingenting, vilket är konstigt för det borde jag göra,

den väg jag gått har varit stökig och farlig,

jag såg aldrig det, men en dag insåg jag att jag romantiserat

min syn och mina minnen,

då såg jag att det inte fanns något annat där

än min jakt och kamp till ett bättre liv,

jag vill åter stå vid din sida, jag letar och letar,

men det ser inte ut som om min dröm blir verklig.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-20 10:50



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vi håller oss till det vi känner till
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten