Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvetydigt

 

kärleken. Covid- 19. 

liv och död och en smörgås 

inlindad i papper 

 

och mitt jag vars öga följer

skvallret. Idag ville jag inte läsa 

om alla heterosexuella som trots 

allt flyr till kortvarig gay- sex. 

trots det fortsatte jag läsa. Det 

var som en osynlig smitta färgade 

min dröm om kärleken. Det rena 

smutsigt. Minnesspåren framkallade 

kräkningar. 


Att vara människa. Stort och så vedervärdigt

simpelt på en och samma gång. 

ögat som ser det den inte vill se. Händer 

som gräver sig allt längre ner. 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-21 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP