Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsatt tid

 

Dansa med mig
så länge natten är ljus.

Jag är din
så länge du vill.

Du är min
så länge vi aldrig blir grå.

Och så länge
din dröm om mig är våt.

Är jag vacker och lysande 
vid din sida.

Dansa med mig
så länge natten är ljus.

Tills allt förgänglig
har nått sin tid. 

Och det som är vi
har tagit slut. 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-21 15:46



Bookmark and Share


  Verner Ask
Gör ont att läsa. Bra skrivet!
2020-09-13

    ej medlem längre
Wow! Sensuellt ödeemättat.. eller ödesmättad sensualism. Love it!
2020-04-21

  Judas Ekholm VIP
Förtjusande!
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP