Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askar

Som träd
är vi aldrig obebodda
tankar av bärnsten och kåda
under skyarnas klang
minuterna innan ett regn
och nätterna
som sluter sig som sår
om allt vi ville glömma
barkens skrovliga ärr
efter yxans bett
dropparna och allt som faller
de dunkla stammarna i leran




Fri vers av Grävling
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-22 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling