Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var tider det ...eller?

 

Jo då jag minns de dagarna och åren

då när livet var helt annorlunda  

och jag minns dem allt för väl 

 

då när ingenting betydde någonting 

då när vi drog runt från krog till krog 

vardag som helg 

 

då när morgondagen var sekundär 

då när vår absurda och allmänna förvirring  

tillhörde vardagen 

 

jo visst jag minns de dagarna allt för väl 

då när egot var kraftigt förstorat

på både mig och mina polare 

 

eller polare och polare?  

jag är faktiskt ganska så säker på 

att de inte var mina vänner 

 

nej jag kände dem ju knappt  

och dessa personer

kände definitivt inte mig  

 

i dag föraktar jag verkligen den tiden 

jag hatar hur de var 

hatar den jag var, de vi var 

 

jo visst minns jag ...en del från den tiden 

men det är helt utan stolthet  

och det var en extremt dimmig tid 

 

då när hela livet var en fest 

jo det var i varje fall det  

som vi trodde då

 

men vi hade ju faktiskt fel 

ja så fel vi hade 

ja vi hade så förbannat fel 

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-22 19:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tillbakablickar kan ge smolk i bägaren, minnen är inte alltid så ljusa.
2020-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Blicken i backspegeln är inte alltid något man vill se. Bra skrivet!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP