Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och vändning



Vägen vidare

Som ett tåg

eller bil

Rörelse och kraft

Avstampet är gjort

Nu står världen öppna en för dina vidlyftiga drömmar.

Hundår
omvandlade till
en
tillvaro
av färger
och
lyster

Allt du behövde
var en hjälpande hand

En omärkbar knuff

I rätt riktning

till ditt eget universum




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-23 06:59



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vi behöver alla en knuff då och då för att åter hamna på rätt väg...
En dikt fylld med reflektion som skulle kunna utvecklas!
2020-04-23

  vakendrömmar
Tyckte mycket om slutet. Knöt ihop dikten på ett fint sätt.
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP