Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LiktEnÖrn

Jag måste våga,
våga vad som.
Flyg,
flyg som en fågel sa dem.

Jag måste ta tag
i mina drömmar först.
Leva upp till dem alla,
inte bara den som är störst.

Jag måste vakna nu,
likt Törnrosa,
kalla mig Rosa Törn.
Flyga,
flyga måste jag,
sedan dyka mot mitt mål
likt en örn.

Jag måste våga,
våga vad som.
Flyg,
flyg bara som en fågel,
sa dem.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-25 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi