Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andakt.


Ingenting


Skuggor på låga sanddyner nära ingenting tar tag i mina händer för att inte ta någonting, för att känna hur ingenting känns.

Vänd sedan handflatorna uppåt bedjande, kondensera immans ingenting till våta droppar med en bön.

Flytandes, sväljandes smärtlindring utan några spår av trådar och ingenting.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-28 05:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesu namn är en utgjuten salva.
2020-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Det finns balsam i Gilead.
2020-04-28

  alicja lappalainen VIP

Läser dikten som en förvandling från intet till varat under andakten

2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen