Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför valde du mej utan värde

Den dag jag mötte dej så förlorade jag min frihet, för

jag kunnde inte tänka på något annat en dej ;tillomed

 

så finns du i mina drömmar så full av liv och glädje,

jag kände mej så stolt och speciell när jag gick vid din

 

sida, för din skönhet har förtrollat mej ; du är så

fulländad på alla sätt, ingen kan mäta sej med dej 

 

för överallt där vi går, får du alla blickar på dej, jag är

så stolt samtidigt som det skrämmer mej att jag 

 

ska förlora dej ,för när jag ser på mej själv så finner 

jag ingen skönhet , jag möts bara ut av mitt eget

 

missnöje och alla fel som jag ser på mej själv;och det 

gör mej osäker, varför valde hon mej att skänka sitt hjärta

 

och njutning, varför kom hon in i mitt liv, jag har ingenting 

att erbjuda ,och inget ut av värde det finns så många där 

 

ute så varför älskar hon mej jag är ju utan värde för mitt 

hjärta har hon ju stulit.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten