Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en känsla



Det virvlar av
hår som faller till marken
rakapparaten
den elektriska
har gjort sitt jobb
Skallen är helt kal
Blank
som en nyfunnen värld
Inget som stör
Blottlagd är min hud
naken
och
ren
Klar
att
utsättas
för väder och vind
Den vår som skall
Skifta till en grönskande sommar.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-26 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP