Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YOHOHOO

Nu sitter den gamle mest på land. Ut över havet skådar han.
"Där låg förr mitt hem"
"där styrde jag mot fjärran land"
tänker han vid morgonkaffet
"min vy var vågors himmelshorisont."

Han suckar och mumlar att "fan-vad-pekoralistisk-man-blivit-på-äldre-dar"
"det borde kunna skrivas bättre det här"
det med Den Gamle och Havet.

han andas djupt in. Spanar mot fjordens vatten.
Skakar på huvud och axlar.
Muttrar
"om-jag-ändå-skulle-unna-mig-en-liten-tuting!"
"bara idag."
"Yohohoo for a bottle of ruhm", ropar han.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-26 19:28



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
ser lätt för mig en gammal fårad man vid ett hav suktande tuting. Och det jag ser gör mig gott.
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP