Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod

och tack så mycket är några riktigt fagra ord
Men bara på sin plats om man vill visa sin tacksamhet
mot den som är god
För hövliga mot varann tycker i alla fall jag att vi alla
ska vara mot varandra på våran jord
För det har man ingenting att förlora på
Så om jag säger till er läsare att jag tycker att ni är så
himla fina över ett bord ska ni bara bli glada
och svara
Tack så mycket, snälla du
Och då jag självklart svarar med ett stort leende på
mina läppar
Varsågod, för det var så lite så…

Ken Cassel
27/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-27 09:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...vad och hur vi säger saker till varandra är mycket viktigt...fint skrivet...
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel