Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integritet



Tågvärden ler mot mig när jag skriver
men mina ord
min dikt
dess själ och
innehåll
är hemlig
och endast
förbehållen er
kära vänner.
Ni få,
utvalda
förtrogna
likasinnade
som jag förbundit en
oskriven pakt med
och känner tillit till
ni som känner mig
men ändå inte
som är bekant med
mina ord
tankar
och yttringar
ni är välkomna
alltid.







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-27 14:42



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Integritet är ett komplext uttryck.
Det både innefattar å utestänger.
Så uppfattar jag, denna utmärkta dikt.

2020-05-08

    Max Poisé
Känner mig utvald...det är en ära:-)
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP