Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under på en svenska lektion under min gymnasietid för cirka 4 år sedan.


Världen och Jag

Världen är en ödslig plats.
Världen är ett själsligt monopol.
Världen är en kaosartad tågstation.
Världen är ett utfiskat hav av känslor.
Världen är en kritisk domare.
Världen är ett mörker.
Världen är en plats att drömma sig bort från.

Jag är en ödslig plats.
Jag är ett själsligt monopol.
Jag är en kaosartad tågstation.
Jag är ett ut fiskat hav av känslor.
Jag är en kritisk domare.
Jag är ett mörker.
Jag är en plats att drömma sig bort från.




Bunden vers av Mimmi.W
Läst 190 gånger
Publicerad 2020-04-27 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmi.W
Mimmi.W