Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väta i april

Droppar i ditt hår

 

regn i björkarna

som fyller skogen

med gröna bäckar

 

viskningar från

trädgårdens torra brunn

som lever igen

 

 

Du vet det inte

men jag ser också

 

den ensamma tåren

från ditt ögas

dolda gömslen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-28 07:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
oj, aj - den var fin
2020-05-01

  Nils-Robert
En dikt som gömmer en sorg
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP