Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betrakta



Sätt på en kopp te

Luta dig tillbaka

Betrakta all galenskap




Bunden vers (Haiku) av Boneyfrank VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-28 10:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ett råd så gott som något.
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP