Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O För Trutet

Vidare under virusdränkt himmel
min färd går oförtrutet
rabblar min ramsa för mig själv
för att inte glömma
risken är annars att jag stannar
stannar för gott




Fri vers av Jerska
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-28 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska