Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon sett är jag helt förlorad

som i ett töcken då jag drömmer mig bort
Tycker ju att du är så himla vacker och luktar så
himla gott, då du måste bara vara av en säregen sort
Säkert en bortskämd liten prinsessa uppväxt vid något
magiskt slott med en massor av fina hästar i ett stall
För du är ju alldeles lagom lång eller alldeles lagom kort
till denna ridsport
Väger inte allt för mycket vilket bådar gott
Så nu när jag tittar in i dina så förtjusande ögon
känner jag mig helt lost
Så kan du inte vara så snäll och nypa mig, så att jag åter
kan vakna upp
För i mina ögon sett är jag ju helt förlorad...

Ken Cassel
28/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-28 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel