Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett farväl

 

Att ta ett farväl av någon du har nära eller kär

kan ge stora emotionella konsekvenser

vi berörs djup i vårt inre, hela vår existens vacklar

hela vårt fundament brister, alla fogar knakar

vi faller in i sorgen

 

ett farväl är både ett ord och samtidigt en känsla

en känsla som kryper in långt under vår hud

ett farväl tar liksom aldrig någonsin slut

det finns där för alltid förseglat och bevarat

djupt i vårt inre

 

ett farväls obevekliga efterspel av tystnad

klamrar sig hårt fast i vårt undermedvetna

ett farväl är så absolut, så slutgiltigt och så definitivt

alla minnen, tankar och historien finns kvar där

för all framtid

 

du fanns min vän

nu finns du inte

men jag minns

…så du finns

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-28 15:05



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
De vi minns finns levande inom oss...
2020-04-28

  ULJO
Farväl låter så drastiskt. På återseende låter bättre. För vad som än händer tror jag på återseende förr eller senare.
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP