Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖPPNA ERA HJÄRTAN!

 

Du är snäll
om du kommer med gnäll
På skiten
som skapas av eliten

En lögn är fortfarande en lögn
även om den sys ihop med egoisternas, politikernas och tidningarnas stygn
Sanningen är fortfarande det du ser
du blundar väl inte när du läser

Man kan inte bortförklara
alla hemlösa som en knarkar-skara
Och nu i Corona-tider räds många samhälls-botten
vill du också nu, se hus och konkurs-bon köpas upp av eliten som ett utökande av deras jackpott

Eller börjar du nu inse
att olyckan inte är lika med livskvalité
Att de längst ner behöver bidrag
och de längst upp inte behöver avdrag




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-28 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP