Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade Cecilia ...

Jag älskar dig!

Vill sätta ord på allt 
du får mig att känna
inom
varje litet skrymsle och vrå
i hela mig ...

Men orden liksom
stockar sig
då de är så oändligt
många som vill få bll
befästa i skriftade former
för att kunna nå fram till dig ...

Vill bara att du ska
veta inom hela dig
att det finns massor
av vackra tankar
kärleksfulla känslor
och så mycket mer
som väntar på 
att få komma att bli
befästa i skriftade
av mig
som så oändligt 
vill hela dig ...

Inte bara igår
idag eller imorgon
utan för resten av livet ...

Ett väldigt långt återstående liv!

Kyss, älsklingen min!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-04-28 20:18



Bookmark and Share


  Briza media
Vad fint!
2020-05-28

  Magica VIP
Va fint! :)
2020-05-01

    Orkiden
Underbara förälskelsen, den djupa kärlek...
Att hitta hem...
Känner den totala lyckan, i texten...
Smittar av sig...
Så fint...
Blir så glad, för eran lycka!!!
2020-04-29

  Roger VIP
Vackert och kärleksfullt!
2020-04-29

  Rublev
Texten flödar över av ömhet och kärlek!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP