Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till P


Kärlek

Toner, röster

som rör vid en sorgsen längtan 

djupt vibrerande längst in

i det som är svårt att ta på

 

väcker nu insikt och förundrad glädje

Längtan är här

tillfreds, hemma.

 

Det är nu det händer,

i vardag och verklighet.

Du finns!

Jag är med om oss.

 

Vår kärlek bekräftas och blir sedd

varje gång den utsätts.

Oro stillas.

Du står kvar!

 

Lev för evigt älskade,

så vi hinner se

alla våra skrymslen och vrår

så vi hinner gråta alla våra tårar och 

skratta alla våra skratt

 

Tillsammans!




Fri vers av Livet1
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-28 22:28



Bookmark and Share


  Roger VIP
Vackert!!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1