Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är nån i mängden

Natten viskade till de kåta här
i denna Kafka likande blues

Hey hey Annabella Lee
törsten sliter oss i stycken
kväll efter kväll

Det är samma nattfilm
som rullar innanför
mina ögonlock

natt efter natt
det springer en
ensam varg
på fältet här

De blinda offren
ser inte hur
deras drömmar
offras

Natten viskade till de kåta här
i detta Kafka likande blues

Hey hey Annabella Lee
törsten sliter oss i stycken
kväll efter kväll

Och dagen kommer
när blodet från slottet
kommer
att fylla
gatorna




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-04-29 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal