Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens väktare

Det är inte alltid man hör det man ser, eller ser det man

hör ;men du är hur tydlig som helst för mej det är

 

omöjligt att inte se eller höra dej, vackra ängel för du är 

unik och utmärker dej i din naturliga skönhet ;så lysande

 

i vår mörka värld, så att jag hittar hem till mej själv igen 

jag har varit ute på ett långt äventyr där jag tappade 

 

bort mej själv i mörkret ;men jag ser dej nu för du lyser

upp min väg, som du lyser upp dig själv,

för i mina ögon så har du en aura runt

om dej ;du har fångat min uppmärksamhet för länge

 

sedan ,för din skönhet går man inte förbi obemärkt ;

din godhet att hela och ge mat till dom hungriga 

 

och ge dom en bit ut av ditt stora hjärta så även dom 

får känna sej älskade ;du är en sådan vacker ängel på

 

jorden ;du är här för att rädda dom bortglömda,

och det

berör mej starkt, du är så fin himlens väktare,

tack för att jag får vara en del av ditt liv.

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-30 10:43



Bookmark and Share


    Tidsljus
Ett sent påfund det där med änglar och vingar.
2020-04-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det finns många slags "änglar" som håller oss inom sina vingar. Det gäller bara att "se" dem. Du har tydligen gjort det! ;)
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten