Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet faller ned

Regnet faller ned

Det är kallt

 något kommer över dig

Du fryser

Regnet droppar faller till marken

Stannar till

Plockar upp en skimrande sten

Den fyller upp dagen

Ger en slags förväntan

Denna dag blir annorlunda

Tiden står stilla

Känn värmen slå mot dig

Regnet har slutat strila

Det är endast vinden som tar tag i håret härligt

Våren är här med sin spirande gröndska

Solen tittar fram strålar över hustaken

Ger dagen din 

Tid till eftertanke.....

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-01 13:56



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finstämd. gillar raderna "plockar upp
en skimrande sten, den fyller upp dagen
ger en slags förväntan …"
2020-05-07

  alicja lappalainen VIP
en vacker dag trots regnet
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP