Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig vill jag att du ska vara

 

 

ditt skratt

jag älskar det

 

dina ögon 

din mun

 

skrattande

du vet

 

tyst 

andlöst

 

innan 

frustandet

 

hur du

tittar på mej

 

din blick 

i min

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-03 00:19



Bookmark and Share


  Spik
Nej Gunnar
svårt, splittrande, tungt och sorgset
2020-05-17

  Gunnar Hilén VIP
Lätt, glad, luftig !
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik