Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kullaberg

Jag försöker återfinna min röst
Den jag en gång omfamnade så stolt
Som tog de renaste av toner
och aldrig gav vika för kölden

Jag försöker dra mig till minnes hur den lät

Känner sältan från kallsuparna
Ljudvågornas vibrationer
Hur havet breder ut sig

Det finns ett skrik på botten
men det är inte mitt




Fri vers av henke_r
Läst 429 gånger
Publicerad 2020-05-04 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r