Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oanmält besök

Jag hörde ljuden
de hasande stegen
trodde jag drömde
men de fanns där
såg ljusfenomenet
stjärnan som lyste
den talande rösten
ur en dold atmosfär

Jag såg en rörelse
en underlig farkost
de talade så vackert
såg så verkliga ut
ett oanmält besök
från en annan galax
allt var så märkligt
det ville inte ta slut

Jag såg ansikten
nya för mina ögon
vänlighet i blicken
och ett slags plan
de gick på en stege
ner i min trädgård
glada för kaffet
jag ville vara human

Jag såg ingen rädsla
bara stor nyfikenhet
uppskattade gästfrihet
var nog det de ville se
så hördes ett muller
och en klapp på kinden
ljusskenet var borta
åt detta jag nu kan le

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-30 08:15



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fullt av nyfikenhet
2023-12-31

  Blomma-Stjärna VIP
härlig dröm, vackert beskriven
2023-12-31

  Kungskobran VIP
Härlig betraktelse
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO