Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln över lekpark



Gungan svänger fram och tillbaka
En vacker pendelrörelse
tidlös, lättjefull.

Molnen tätnar
Lätta regnstänk
Omgivning spelar mindre roll

Pliriga ögon
Tumlande ben och fötter
Nyfikenhet och kärlek tar över
Skuggar oro och tankar i svart

Just nu
Idag
i denna stund
är jag här
bara för dig.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-08 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP