Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag



Ödesmättad
Ångestriden
kraftfull
Mångfacetterad

Som en frisk vind från norr
likt en kollektiv utandning
En pust

Ivrigt pockar den på mitt intresse.
Gör sig hörd
tar plats

Denna speciella
tidpunkt
väller fram
vill röra om
sätta punkt
gå vidare

Stärkt av hejarop
sus och dus
rus och traditioner
vill den vara återkommande
och allt annat
än slentrian.

Trevlig men kort
En sak är säker
Den kommer
men är flyktig
som en hastig flirt,
en kort romans





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-08 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP