Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottsäkra

Jag trodde att vi kunde nå himlen,
att vi hade en oändlig kärlek
som aldrig kunde dö ut.
Vår kärlek skulle överleva allt,
fanns inget slut.
Trodde att vi kunde ta ett felsteg
men överleva dess fall.
Utan att bli brända
kunde vi gå mot
allas gemensamma sol,
som att vi kunde överleva kraften
av ett skott från en pistol.
Kärlek går inte att försäkra,
vi stod under stjärnorna på taket
- trodde vi var skottsäkra.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi