Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudikt

Dagar utan dig
Löven faller inte mer
När livet rensar ut




Fri vers av Mika I
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-08 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I