Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Jag skälver
För jag finns
För att livet
Drar mig

Jag skälver
För jag räds
Har aldrig ens trott
På lyckliga slut

Jag älskar
Räcker det till?

Jag anstränger mig
Räcker jag till?

Ångest känns
Som ren energi
Men lämnar en kall

Tro mig i att
Musik är bättre
Än SSRI

Ångest
går över

Man kan se det som en slags magkänsla




Fri vers av kalldusch
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-08 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch