Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om de fick välja

lägg handen på trädets stam
om din hand är känslig nog
kunde du höra dem

hur de bad oss att gå
härifrån

tänk efter
det finns få platser
där du kan gå så vilse

Som här




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-09 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP