Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte blekna

om natten drömmer jag i sepia
om hus med flera våningar
nyfödda katter
och jag ser ut genom ett fönster
tänker att där finns bara skog
och mörker
och jag

jag tänker fylla mina händer
med färg



 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-09 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP