Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku- Väntan

en stilla tystnad
väntan på det som kommer
lugn före stormen




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-07-09 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
precis som det ska, en haiku ska fånga världen i ett ögonblick och låta skönheten av ögonblicken träda fram. Mycket intressant tankeställning enligt mig!
2006-07-20

  DanSan
*****************************

Bra haikat här!!!

Och visst känner man sig lugn för

den annalkande stormen.

MVH Dan

*****************************
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine