Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa affektioner utan värde

en reaktion så lömsk förhindras innan

den passivt ser hur allting kulmineras

så lätt det gick att andas dessförinnan

 

tillbakadragna jaget ignoreras

det passar bra att skoningslöst beskära

de dagar då det inte levereras

 

de egenskaper som blir sekundära

ger kraftlöst hållna lama reaktioner

på värdelösa liv som temporära

 

behärska ständigt alla affektioner

för andra är de nog banaliteter

i bästa fall en samling distraktioner

 

förargliga och grå realiteter

 

(terziner)




Bunden vers (Annat versmått) av Inez L
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-10 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L