Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När grannen älskar

Jag hör grannen ovanför som älskar ihärdigt,
sängens knirk och gnirk går inte att ignorera.
Detta inträffar varje morgon och nästan alltid
när jag intar mitt älskade morgonkaffe.
jag är van vid det, och skulle nog sakna det
om de slutade älska med varandra.

Jag märker till min förvåning att jag sitter och
håller takten med foten under bordet
medans jag skriver på min dator,
en två tre fyr, en två tre fyr, en två tre fyr...
och där tystnade knirket, nej där kom ett par till...
Tänk att man kan bli så van med ett ljud.




Övriga genrer (Satir) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-05-11 09:08



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Haha, den var rolig :-D
2020-05-17

  KattenKin VIP
Vilken härlig text! :)
2020-05-14

    ej medlem längre
En härligt mustig text fyllt med medkänsla och en klick humor i perfekt blandning!
2020-05-11

    Lena Staaf VIP
Fin text som man läser med ett stort leende!
2020-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Gillar din text om älskogens ljud!
2020-05-11

  Gunnar Hilén VIP
Den här gjorde mig glad ! Ser nästan foten.
2020-05-11

  Öknens Ros VIP
Kul historia med passionerade grannar! ;-)
2020-05-11

    Sefarge VIP
Haa! Tänk vad skönt leva
Med tiden och med-människor
Och ej emot. Gör hela skillnaden?
Bravo!
;)
2020-05-11

    lydriket
"jag sitter och
håller takten med foten"

Lovely!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP