Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For a clever for ever...

De som bygger nya broar
och sitt påbyggande utökar hela tiden
berättar att de når inte alls, allas förtroende.
Folk vill inte bli beroende
av en så´n låtsas sak
som ett enkelt brobyggeri
trots att de behöver hjälp
i sitt eviga sökande och roende...
Det lilla kan väl ej ge nå´n en favör
och absolut inte till den som är helt utanför...
Jag säger om och om igen varför?
Inget kan väl bättre en vänskap bygga upp
än en brygga emellan folk
så vad kan de då göra?
Givetvis samma sak så klart köra!
För vad då säger väl nå´n...
Men blir vi fler kan vi ju ännu fler
längtande sammanföra...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-11 09:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I ljuva morgonstund, kan en sömnlös få en blund, en microsömn går väl an, för såväl kvinna som man, sfären jorden är som rund...
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt