Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ett foto.


Kortet är suddigt
oskarpt
men exklusivt
värdefullt
och speciellt.

Gestalten på bilden är smal
otrendigt klädd
med säckiga jeans
ledig tröja
valpig
nyss fyllda 30.
Han står där i sin lägenhet.

Fotograferad
av sin flickvän
och blivande fru
men det vet han inte.

Ty för honom är världen ännu ett mysterium
ett oprövat kort
men en sten har satts i rullning.

Vägen skall bli krokig
hård och ljuvlig
bittersöt
vinglig
och
överraskande
Som ett skenande tåg.
Såsom livet.








Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-11 17:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där har vi något av charmen med fotografier.
2020-05-11

    Max Poisé
Ja! Det rinner onekligen mycket vatten under broarna! Skönt är väl det att man inte har en aning hur det ser ut framöver...önskan finns där men utgången följer inte alltid önskan ( på gott och ont)
2020-05-11

  BenGust VIP
"En sten har satts i rullning" sa min farsa
när jag tog körkort. Någon avgörande strategi hade man ju inte ännu då. Så
lite igenkänningsmönster finns. Snyggt.

2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP