Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland tänker jag inte på det som att det aldrig hade hänt..

Ibland tänker jag inte på det
Som att det aldrig hade hänt
Men ibland påminns jag
Och det svider så
När jag ser andra bära på det
Och sedan få det
Det skulle jag också fått
Men det försvann
Smärtade och försvann
Något jag inte ens visste jag kunde bli
Men jag blev
För ett kort tag
Innan det smärtsamt och hastigt togs ifrån mig...




Fri vers av MissCaylin
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-12 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin