Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGOT!

 

Det susar och brusar
springer en massa kusar
Och snackar skit
om ditt och datt

Tycker sanningen är av mindre vikt
det tillhör inte deras viktigaste gebit
Kräver uppmärksamheten åt sitt håll
pissar i medvind men inte igenom ett samvetssåll

Ställer sig in
och röv-slickar sig in
Det är deras tids melodi
för att i politik och arbetsstegring komma högt upp i hierarkin

Ursäktar sig med:- vad händer i alla rum
där de föddes med guldsked i mun
Sånt är livet
att ner-värdera mig själv är inte mitt liv

Jag vill inte bli alkoholist, knarkare eller hemlös
eller betecknas som idiot och värdelös
Då måste man köra på
om än med pyttelite samvete å som alla andra med habegäret på högsta nivå




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-12 15:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kappvändarna och de självgoda är ett pack.
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP