Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törs jag komma ut?

 

Det rasslar bakom hörnet
världen skrämmer barnet
Den lille ropar, törs jag komma ut
eller var jag bara ett egoistiskt skjut

Var jag bara ett simpelt misstag
hitta ni på mig för att tillfredsställa er vardag
Tänker ni ta hand om mig
eller tänker ni använda mig som en intrig

Kommer jag få behålla min pappa
eller får jag bara en elak styvpappa
Kommer jag få se pappa slå mamma
skräm mig inte, jag börjar stamma

Har ni pengar
så jag inte behöver bli kriminell eller nån annans dräng
Har ni råd med fotbollsskor
eller måste jag leka i trasiga skor

Blir jag tvungen att rymma
för att få det bättre än hemma
Kommer ni bli bra föräldrar
ammar mamma mig så jag får ett bra immunförsvar

Pappa är väl ingen knarkande alkis
mamma har väl ingen vinlåda bredvid sin spis
Nä vet ni va
det var för många men, jag tror jag stannar kvar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP