Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Investigation Discovery

Det värsta som kan hända ett par föräldrar
är att deras barn går bort före dem
Att barnet först försvinner men senare hittats död
Kanske av en tragisk olycka
Eller har blivit mördad av någon eller några helt enkelt
Skillnad är det om det är på grund av någon sjukdom
Men annars måste det här nog vara det värsta för
ett par föräldrar
Att behöva begrava sitt eget barn
Ingen höjdare med andra ord då jag kan känna
medlidande för dessa föräldrar...

Ken Cassel
13/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-13 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel