Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ronaldo och nattfjärilen

Det snöar i maj
Det finns en plats för vargen
i mig
och det finns en plats
för vargen i mig


Låt ilskan komma


Det snöar i maj
Det finns en plats för nattfjärilen
i mig
och det finns en plats
för nattfjärilen i mig


Låt tårarna rinna


Det finns en plats här
För vargen i dig
För nattfjärilen i dig
För allt vad du innebär


Så känn vad du känner
Låt det kännas




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-13 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP