Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetarklass



Kängor och betong

Jeans och flanell

Skäggstubb och en låda i plåt

50 år av slit och svett

Din kropp är köpt och brukad

Det var livet

Det var allt

Tack och adjö




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-15 09:20



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, en lovsång till heders för dem som
slet och släpade utan ledningens tanke på ev. hälsorisker och ergonomi. Ofta medhavd unica-box med smörgås och diverse.
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP