Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


784.i de blommande trädgårdarna...

i de blommande trädgårdarna
hittas inte ett spår

...INGENS...

bara då och då...topparna av stormar
besprutar ett kryptiskt mästerverk
av himlen...övermogna frukter av moln...

***

... rymddräkter som var framställda
nödvändiga för att behärska andra planeter ...
det är väldigt beklagligt
att de - som nästan liknar- DEM-
behövs redan nu i vissa områden ...
på Jorden ...

vad kommer mer att slå mot oss... "i framtiden"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-16 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP