Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kommer vår saga sluta?


Vad ska vi göra nu, min vän?
Kommer vi fortsätta att tvivla på känslorna vi bär inom oss,
eller vågar vi bejaka förälskelsen och lita på att hjärtat talar sanning?

Vad ska vi ta oss till nu, min vän?
Kommer vi fortsätta att betrakta varandra på behörigt avstånd, eller törs vi låta våra ensamma själar mötas på riktigt?

Vad kommer hända med oss nu, min vän?
Kommer vi fortsätta att hålla hårt i allt som skrämmer oss,
eller har vi modet att släppa taget om rädslan och förverkliga drömmen om den eviga kärleken?

Hur kommer vår saga sluta, min vän?
Kommer vi en dag att minnas det som aldrig blev,
eller blir vi en del av varandras liv för alltid?




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-16 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP