Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lätt att döma, men vad gör vi själva för att lösa problemet med trafficking och sexköp?


Sexköp vs Paolo Roberto vs samhällssituation

Jag blir så upprörd över press och människor i samhället.
Alla upprörs och slänger skit över Paolo Roberto
för att han fastnat i en polisrazzia där han köpt sex
av en ung utländsk kvinna,

Ja visst är det för jävligt att han gjort detta,
och för jävligt att han vill skylla det på sitt "tomma hål"...
men hallå detta är ett problem som pågår varje dag
året runt av alla sorters människor, kändis eller inte,

vad gör ni för något för att detta ska få ett slut och
upphöra, vad har ni gjort för att hjälpa dessa kvinnor
och flickor som utsätts för detta varje dag?
Det ä lätt att oja sig och tycka saker om utövaren


i detta fall för att han är en "kändis", men alla andra då,
som inte är kändisar eller syns i rampljuset,
varför skriver ni inte och ojar er över dem, han är ett
loppspott i Missisippi, ni skjuter på en loppa när det finns
stora elefanter där ute!

Jag försvarar absolut INTE Paolo, men jag tycker man
bör se saker i sin helhet, detta med prostitution är ett
stort samhällsproblem där vi var och en måste ta ansvar,
kanske börja med att inse att alla människor kan begå misstag.

Vi är många som försöker stoppa denna skamliga affärsmetod,
vi jobbar dag och natt med att försöka finna stödja och hjälpa
både offer och förövare, för det är faktiskt så att många av förövarna
är "sjuka" och behöver hjälp att ta sig ur skiten.

Visst, vi kan inte hjälpa så många och vi kan inte stoppa traffickingen,
men vi kan alla göra något, istället för att göra personpåhopp,
så kan vi stödja de organisationer som finns för att hjälpa prostituerade,
och även försöka se lite djupare än till kändis hysterin.






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-17 11:52



Bookmark and Share


    lydriket
Regeringen och regimmedia behöver Paolo för att avleda uppmärksamheten från våldtäkter, skjutningar och virusdöd.

Obama, Estelle och Håkan Hellström räcker inte längre för att lätta upp stämningen.


2020-05-18

  WyS VIP
Utan köpare ingen prostitution!?
Vem köper och varför, det är frågan?


2020-05-18

  Öknens Ros VIP
Så länge det finns stora pengar att tjäna på prostitution kommer den att leva kvar, tyvärr.
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP